Forfatter: Tannklinikk Publisert: 04.10.22

Vi har fått ny logo og profil!

I 2021 ble Festningen en del av OC Tannklinikker. Det betyr at vi har fått ny logo, profil og nettside!

I januar 2021 ble Festningen Tannklinikk & Endodontisenter en del av tannlegekjeden OC Tannklinikker. Vi skal fortsatt hete Festningen Tannklinikk, men siden vi er en del av en større kjede får vi både ny logo og profil.

Mye er nytt, men du vil venne deg til det.

For deg som pasient vil den nye profilen merkes. Du vil garantert oppdage noen nye grønne detaljer i fremtiden, og vi håper du vil sette like stor pris på det som oss. Ellers forblir det meste det samme. Du vil kjenne oss igjen som jobber på klinikken og du vil fortsatt kontakte oss på samme telefonnummer og e-postadresse som før.

For oss på klinikken betyr det litt mer forandring at vi blir en del av en større kjede. Å bli en del av OC Tannklinikker gir oss de rette forutsetningene for å fortsette å være en klinikk i forkant av utvikling, kompetanse og samarbeid på sikt. Vi er sikre på at det også vil være til stor nytte ikke bare for oss, men også for våre pasienter og henviser.

Facts about OC Dental Clinics and Oral Care

  • OC Tannklinikker/Oral Care er en av nordens eldste og største private aktører innen tannhelse, og tilbyr både stasjonær og mobil tannbehandling. Mobil tannbehandling tilbys i Sverige i henhold til gjeldende regelverk. Idag tilbys dette ikke i Norge.
  • OC Tannklinikker/Oral Care ble grunnlagt for 30 år siden, har i dag ca 400 ansatte.
  • Vi har et avansert utsyr på alle våre klinikker og alt personell tilbys kontinuerlig videreutvikling 
  • Oral Care har i dag 17 tannklinikker med virksomhet både i Sverige og Norge