Kosmetisk tannpleie

Lukke ”skjemmende” mellomrom, få jevnere tenner, bleking, skifte amalgamfyllinger/ misfargede plastfyllinger, tannrens

Mer utfyllende: Mange føler at de plages av mellomrom mellom tennene eller at tennene ikke står så jevnt som de ønsker. Dette kan vi gjøre noe med ved at vi lukker mellomrommene med plastmateriale (kompositt) eller porselensfasader.

Skifte fyllinger: Mange har sorte og stygge amalgamfyllinger eller gamle plastfyllinger som har blitt misfargede. Disse kan vi skifte til nye hvite plastfyllinger, porselensfyllinger eller rene gullfyllinger. Vi vil gi deg råd for hva som er best for dine tenner.

Koner: Alle typer kroner lages hos oss. Eksempler er E-max, Zirconia, Porselenskroner og Metal-keram kroner

Skallfasetter er porselens- eller komposittfyllinger som brukes til å bedre estetikken på frontennene. Disse lager av tannteknikker etter at tannlegen har tatt avtrykk av tennene. Avhengig av behovet lages disse etter at tannlegen har fjernet gamle fyllinger og misfarging, eller uten noen form for sliping av tennene.

Tannrens: Innebærer at vi fjerner tannstein, bakteriebelegg og misfarging. Dette gjøres ved hjelp av ultralyd og håndinstrumenter. Vi benytter saltblåsing og polering for å få tennene hvite.
Tannbleking gjøres på 2 måter. Klinikkbleking eller hjemmebleking.Les mer om bleking av tenner under bleking av tenner

Bleking av rotfylte tenner gjøres ved at man legger inn et innlegg inne i tannen. Tannlegen gjør denne behandlingen og resultatet blir oftes meget bra.

Les mer om kosmetisk tannpleie her